HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF NABTRIP

Helping The others Realize The Advantages Of nabtrip

Helping The others Realize The Advantages Of nabtrip

Blog Article

اشتراک شماره تماس: شماره تلفن همراه خود را به اعضای خانواده یا دوستانتان بدهید و از آنها بخواهید در صورت لزوم با شما تماس بگیرند.

با بازدید از جاذبه‌های تاریخی و ارزشمند تبریز و عکاسی در کنار جاذبه‌های منحصر به فرد این شهر، می‌توانید خاطراتی بی‌منت برای خود ایجاد کنید.

تاریخ اولین احداث بقعه امامزاده سید حمزه تبریز به سال ۷۱۴ هجری قمری برمی‌گردد. بعد از درگذشت سید حمزه، پسرش سید حسین بنای اصلی این بقعه را ساخت. در سمت جنوب صحن، مقبره امامزاده و در سمت مشرق و شمال آن، مکانی برای تدریس طلاب دینی وجود دارد.

از جمله مهم‌ترین مقاصد پروازی این فرودگاه می‌توان به تهران، مشهد، شیراز، اصفهان، کیش، استانبول و دبی اشاره کرد.

e book a time which has a NAB home financial loan qualified who can tutorial you thru the appliance procedure and solution any questions You could have.

صنایع دستی تبریز: تبریز دارای صنایع دستی متنوعی است که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به قالی، گلیم، جاجیم، و سفال اشاره کرد.

سیستم اتوبوس‌رانی در تبریز یکی از مهم‌ترین و گسترده‌ترین سیستم‌های حمل و نقل عمومی است. این سیستم با دارا بودن خطوط مختلف، مناطق مختلف شهر و حومه را پوشش می‌دهد.

پیش‌بینی و آمادگی: در صورت سفر به منطقه ناشناخته، آمادگی لازم را داشته باشید. از جمله بسته‌بندی وسایل ضروری، نقشه‌برداری منطقه، ذخیره شماره تماس‌های اضطراری و داشتن ابزارهای امنیتی از قبیل چراغ قوه و گوشی همراه شارژ شده.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

زبان فارسی نیز در تبریز رایج است و بسیاری از مردم تبریز به این check here زبان نیز تسلط دارند.

این فرودگاه دارای دو ترمینال مسافری و یک ترمینال باربری است. ترمینال مسافری داخلی در سال ۱۳۶۴ و ترمینال مسافری خارجی در سال ۱۳۷۹ افتتاح شده‌اند. ترمینال باربری نیز در سال ۱۳۸۰ افتتاح شده‌است.

تبریز از لحاظ موقعیت جغرافیایی نیز در مسیر اصلی بین تهران و جمهوری آذربایجان قرار دارد، که این ویژگی باعث شده تا تبریز به عنوان یک مرکز تجارتی و اقتصادی مهم در ایران تلقی شود.

آدرس موزه صدا تبریز: تبریز، خیابان تربیت، کوچه کرباسی، پلاک ۷۳

مسجد صاحب الامر یکی از مشهورترین مساجد تبریز است و در زمان حکومت شاه طهماسب اول صفوی ساخته شد. این مسجد همچنین با نام مسجد شاه طهماسب نیز شناخته می‌شود. در سال ۱۴۰۵، به دستور سلطان مراد چهارم عثمانی، مسجد تخریب شد، اما در زمان حکومت شاه سلطان حسین صفوی توسط وزیر آذربایجان، میرزا محمد ابراهیم، تعمیر و بازسازی شد.

Report this page